Què cal fer per apuntar-se.

Tl. 677 28 40 27 / fitaguies@gmail.com , No atenem reserves per WhatsApp

L’horari d’atenció es: de Dimarts a Divendres de 09.00 h. a 14.00 h. i de 16.00h. a 19.00h.

Per les excursions d’un dia o demanar informació, omplint el formulari. També pots enviar un correu electrònic a  fitaguies@gmail.com

Si prefereixes, pots inscriure’t  personalment amb una trucada, al 677 28 40 27.

El pagament es fa a l’inici de l’excursió a excepció de les excursions de més d’un dia, (cap de setmana, ponts, estades…) que cal reservar amb antelació i fer una paga i senyal per tal de garantir la plaça.

És important respectar els terminis de reserva. Pensa que darrera d’una estada, hi ha molta gent a part de nosaltres com organitzadors (allotjaments, restauració, etc) que està treballant per oferir-te el millor.

Quan demaneu informació  per les excursions de més d’un dia, s’envia un document amb tots els detalls de la sortida i del pagament.

Condicions de reserves:

NOTA: Per les excursions d’un dia, si és el primer cop que surts amb nosaltres, heu de fer l’ingrés de l’import de l’excursió abans de divendres de la setmana en curs de l’activitat, al nº de cte. ES83 0182 8679 7202 0067 1020 de BBVA, concepte,  el teu nom i el nom de l’activitat (en cas de no assistir, es perdrà l’import).

El guia es reserva el dret d’anul·lar o modificar l’itinerari en cas de  condicions meteorològiques adverses, o per seguretat.

  El teu nom *

  1Cognom *

  2Cognom *

  DNI *

  El teu email *

  Nom de l'activitat *

  El teu telèfon *

  Tens cotxe?

  SiNo

  D'on surts?
  Barcelona ciutatAltres poblacions

  Accepto condicions reserva de places *
  Accepto

  El vostre missatge

  Privacitat dades