Què és el Nordic Walking?

El Nordic Walking és una activitat física basada en la salut,  que es basa en el moviment natural  de caminar ajudats d’ uns pals especialment dissenyats, que milloren l’estabilitat, permeten un exercici més efectiu i ens ajuden a millorar substancialment l’estat físic i psíquic.

La activitat la dirigim instructors titulats per la INWA (International Nordic Walking Association), que assessorarem, ensenyarem i guiarem l’activitat.

El NW és apte per a tothom, molt saludable i  fàcil d’aprendre, no produeix sensació de fatiga i és una pràctica que ofereix una manera fàcil i distreta de fer exercici a l’aire lliure, al medi natural o la ciutat.

____________________________________________

 

La tècnica i l’aprenentatge del NW, es basa en tres pilars principals: Aprendre a caminar correctament, adquirir una postura corporal adequada, i fer un ús correcte dels pals, perquè la seva pràctica sigui eficient.

La durada de la sortida és de 2,30 hores,  i practicarem el nivell salut, en un entorn verd.

PUNT DE TROBADA: A fora de l´estació de Cardedeu a les 10:00 h. Lloc ideal per a la pràctica d´aquest esport, entorn verd i tranquil. A 40 min. de la ciutat de Barcelona en tren.

El tren de Barcelona surt a les 9.06h de Pg. de Gràcia, R2 NORD, direcció Sant Celoni / Tren Cardedeu-Bcn: 13.50h.)

Mínim participants: 4 / Màxim: 12 persones.

Preu: 20€, inclou els bastons per la pràctica.

 

MATERIAL NECESSARI:

-Bambes

– Ronyonera o similar, amb capacitat per aigua i alguna cosa  per picar.

 

El guia es reserva el dret d’anul·lar o modificar l’itinerari en cas de  condicions meteorològiques adverses, o per seguretat.

 

Comments are closed.