Grandiós escenari i refugi d’espècies emblemàtiques com l’isard o el gall fer, Espai Natura Muntanya d’Alinyà se situa als Prepirineus catalans, l’única regió d’Europa on nidifiquen i s’observen amb facilitat les quatre espècies de voltors que viuen a l’Antic Continent: voltor comú, trencalòs, voltor negre i aufrany. Entre la serra del Cadí i el riu Segre, l’Espai Natura Muntanya d’Alinyà és la finca privada més gran de Catalunya. Les seves més de 5.000 ha, entre 500 i 2.380 m d’altitud, i el seu relleu accidentat, li donen una diversitat d’ambients superlativa. Pastures, rius, boscos, cims, penya-segats i tarteres formen un conjunt d’una excepcional riquesa ecològica i paisatgística.

__________________

DESTÍ/ZONA: Alt Urgell, Muntanya d’Alinyà

LLOC DE TROBADA 1:  a les 08:00, a concretar al fer reserva, segons punt de sortida conduct@rs, i disponibilitat de cotxes

LLOC DE TROBADA 2:  Oliana, A concretar al fer reserva a les 10:30h.

TRANSPORT : Cotxes particulars

DIFICULTAT:  , més endavant detallem les rutes.

PREU:

Servei de guia:

100€, inclou: Servei de guiatge dels tres dies, fitxes i mapes de ruta, assegurança d’accidents, gestió, organització, IVA.

no inclou: Picnics pels tres dies i transport.

Allotjament:

132€, inclou: 2 mitges pensions en habitació doble.

Les reserves les fem nosaltres, el pagament de l’allotjament, cada participant directament a l’hotel

Per inscriure’t, o demanar informació

Informació detallada al fer reserva.

___________________________

Itineraris: 

 

Més endavant detallem les dades de les excursions.

El guia es reserva el dret d’anul·lar o modificar l’itinerari en cas de  condicions meteorològiques adverses, o per seguretat.

Comments are closed.