Hem classificat les nostres activitats en diferents categories:

Senderisme i descoberta :

Sortides per llocs d´interès paisatgístic i cultural del territori, a un ritme tranquil i sense presses. Observant i comentant la natura que ens envolta, coneixent el paisatge, els arbres, la vegetació, els rastres dels animalets que es deixen veure…i en definitiva passejant per la natura amb els ulls ben oberts, atents a tot el que succeeix. Activitats que requereixen l’us de cotxes dels particulars per arribar a l’inici de les excursions.

De vegades, pot ser que aquestes sortides es complementin amb alguna altra activitat.

El cim del mes:

Els cim del mes, és la proposta mensual per als senderistes, excursionistes que voleu una mica més de canya. Són sortides més exigents. Una bona manera d’iniciar-se en circuits entre la mitja i alta muntanya amb desnivells moderats.

Sortides Sense cotxe:

La mateixa filosofía que a l’apartat Senderisme i Descoberta, però amb transport public. Excursions matinals, (migdia) o dia sencer.

Sortides i activitats en familia. Fita, petits Exploradors: (només primavera -estiu)

Una iniciativa per gaudir en família a la natura de manera lúdica.
Estan programades un cop al mes. Són sortides d´interès natural, cultural o artístic, amb caminades curtes . Aquestes activitats, estan dinamitzades amb activitats creatives per fomentar l’observació i percepció del nostre entorn, com a bons exploradors.

Caps de setmana, ponts i vacances actives:

Són les sortides de més d’un dia. Hi ha llocs que estan lluny per arribar-s’hi en un dia, són tant bonics o hi ha tant per veure que val la pena quedar-s’hi , per això oferim estades de cap de setmana, aprofitem els ponts i fem vacances actives enfocades al senderisme i la natura.

Sortides a la carta:

Tant a nivell personal com per grups, (empreses, associacions, clubs, etc..) sempre podeu contractar els serveis d’un guia professional, perquè us prepari i us acompanyi als indrets on voleu anar.

Potser us fa il·lusió fer un cim, o fer una ruta determinada, o conèixer una zona concreta, i no teniu temps per prepara-ho, o simplement voleu anar amb algú que us ofereixi la seguretat de no tenir-vos que preocupar per l’itinerari.


No dubteu en preguntar i contractar els serveis d’un guia! És la nostra feina, i estem oberts a qualsevol proposta.