Hola!

Soc en Quim i aquest és un projecte personal i artesanal que ofereixo des del 2009.

Quim Fita : Tècnic d’esports en muntanya

-Guia de muntanya , membre de:

-AEGM (Asociació Espanyola de Guies de Muntanya) nº associat 487

-UIMLA (Union Of International Mountains Leaders Associations)

-Instructor de Nordic Walking de la INWA (International Nordic Walking  Federation)

La nostra filosofia…

A FitaGuies tenim com  a objectiu guiar-vos per descobrir a peu llocs d’interès natural i cultural del territori . Conèixer, respectar ,gaudir i aprendre  d’una forma lúdica i en contacte amb la natura, acompanyats d’un guia professional.

Preparem, realitzem i gestionem personalment totes les activitats que oferim. Apassionats per la natura, la muntanya, guiem grup reduïts oferint un  tracte personalitzat per garantir la seguretat , qualitat i convivència en les activitats .

Les nostres propostes tenen diferents nivells i interessos per tal que pogueu trobar la que més us convingui durant tot l’any : senderisme, excursions o rutes a cims més exigents ,raquetes de neu, formació, estades a la natura i activitats per gaudir en família, sempre en un entorn natural.

A Fitaguies som conscients de la fragilitat dels llocs que visitem, i volem promoure una actitud de respecte amb l’entorn natural i cultural, intentant minimitzar l’impacte de les nostres activitats en el medi per a assegurar la seva conservació. Creiem en el desenvolupament sostenible, com una filosofia de vida, (dins les limitacions del ritme i model de vida actual), per això ens agrada  fer les coses ben fetes, sense presses i de manera molt personal i acurada.

Si t’agrada la natura, si t’agrada caminar, si vols fer coses diferents, si vols fer salut i et ve de gust sortir. Si vols recórrer valls,pujar muntanyes i conèixer indrets…Tant si només vens tu com si vens en companyia, tant si tens cotxe com si no, tant si portes entrepà com carmanyola….Consulta la nostra programació i deixa’t guiar!