Cap de setmana de sortides guiades amb raquetes de neu. La vall de la Cerdanya, Catalana i Francesa, és un dels indrets amb més possibilitats de realitzar itineraris fàcils i de gran interès paisatgístic.

Farem dos itineraris. Si no hi ha suficient neu o l’estat fos precari, això no és un problema, farem senderisme, tenim una molt bona selecció de rutes per la zona.

La Cerdanya és una zona geotèrmica important, després de la raquetada i de manera opcional és podria anar als banys termals.

 

______________________________

Les excursions:

Seran dos itineraris tranquils, sense grans pujades i distàncies, les rutes les farem a la Cerdanya Catalana i Francesa, segons l’estat i gruix de la neu.

Dades tècniques aprox: Circuits entre 8 i 10 kms i desnivells entre 250 i 300 mts. Concretem les rutes definitives quan s’apropi la data.

POTS APUNTAR-TE EL CAP DE SETMANA, O UN DELS DOS DIES.

DESTÍ/ZONA: Cerdanya

LLOC DE TROBADA 1: Coordinació de cotxes des de Barcelona i rodalies, segons conductors i cotxes disponibles, a les 07:30h. Si no hi han cotxes des de Bcn, recollim a l’estació de Renfe de Puigcerdà.

LLOC DE TROBADA 2: Puigcerdà, Park Hotel***, a les 09.30 h.

TRANSPORT : Cotxes particulars

Nº DE PARTICIPANTS: Mínim 6 /  Màxim 12

DIFICULTAT: 

 

 PREU:

Servei de guia:

82 €, inclou: Servei de guiatge de dos rutes, raquetes i bastons, fitxes i mapes de ruta, assegurança d’accidents, gestió, organització, IVA.

no inclou: entrada als banys termals, en cas d’anar-hi, 13,50€, forfet pels circuits de raquetes, 4€, en cas d’anar a estacions Catalanes (a França no es paguen), picnics pels dos dies i transport.

Allotjament:

58,65 €, inclou: 1 mitja pensió en habitació doble. No inclou taxa turística, 0,50€

Les reserves les fem nosaltres, el pagament de l’allotjament, cada participant directament a l’hotel.

  Vols apuntar-te?   +Informació

El guia es reserva el dret d’anul·lar o modificar l’itinerari en cas de  condicions meteorològiques adverses, o per seguretat.

SEGONS L´ESTAT DE LA NEU ÉS PODRÀ VARIAR O MODIFICAR L´ITINERARI

Comments are closed.