Cap de setmana de sortides guiades amb raquetes de neu. La vall de la Cerdanya, Catalana i Francesa, és un dels indrets amb més possibilitats de realitzar itineraris fàcils i de gran interès paisatgístic.

Si no hi ha suficient neu o l’estat fos precari, això no és un problema, farem senderisme, tenim una molt bona selecció de rutes per la zona.

 

 

 

______________________________

Les excursions:

Seran 2 itineraris tranquils, sense grans pujades i distàncies, les rutes les farem a la Cerdanya Catalana i Francesa, segons l’estat i gruix de la neu.

Dades tècniques aprox. : Circuits entre 8 i 10 kms i desnivells entre 250 i 300 mts. Concretem les rutes definitives quan s’apropi la data.

POTS APUNTAR-TE EL CAP DE SETMANA, O UN DELS DOS DIES.

FORMULARI DE INSCRIPCIÓ

DESTÍ/ZONA: Cerdanya

LLOC DE TROBADA 1: Coordinació de cotxes des de Barcelona i rodalies, segons conductors i cotxes disponibles, a les 07:30h. Si no hi han cotxes des de Bcn, recollim a l’estació de Renfe de Puigcerdà.

LLOC DE TROBADA 2: Puigcerdà, Park Hotel***, a les 09.30 h.

TRANSPORT : Cotxes particulars

Nº DE PARTICIPANTS: Mínim 6 /  Màxim 12

DIFICULTAT: 

 

 PREU:

Servei de guia:

 82€, inclou: Servei de guiatge de dos rutes, raquetes i bastons, fitxes i mapes de ruta, assegurança d’accidents, gestió, organització, IVA.

no inclou:  forfet pels circuits de raquetes, 4€, en cas d’anar a estacions Catalanes (a França no es paguen), pícnics pels dos dies i transport.

Allotjament:

 60€, inclou: 1 mitja pensió en habitació doble. No inclou taxa turística, 0,50€

 79€inclou: 1 mitja pensió en habitació individual. No inclou taxa turística, 0,50€

Aquest és l’hotel que hem triat quant  a bona relació qualitat- preu, també pots buscar el que més et convingui.

Comments are closed.