Comencem a formar els grups per les sortides de tots els  dimarts i dijous al matí de Marxa Nòrdica, els realitzarem a l’entorn de Cardedeu, anirem ampliant altres zones del Vallès Oriental, sempre en tren. Som instructors de Nòrdic Walking de de 2009, em iniciat a més de 100 participants durant aquests anys fent els cursos introductoris al nivell salut.

La Marxa Nòrdica, és una activitat física basada en la salut, es basa en el moviment natural de caminar ajudats d’uns pals especialment dissenyats que milloren l’estabilitat, permeten un exercici més efectiu i ens ajuden a millorar substancialment l’estat físic i psíquic.
La MN és apte per a tothom, molt saludable i fàcil d’aprendre, no produeix sensació de fatiga i és una pràctica que ofereix una manera fàcil i distreta de fer exercici a l’aire lliure.

Preus i Horaris:

Dimarts i Dijous de 09:00 h a 10:30 h. Recorreguts per entorns verds, tranquils i sense sorolls. Anirem ampliant horaris i dies segons peticions.

 

L’activitat consta de tres parts:

-Rotllana d’escalfaments, moviments suaus per començar a preparar el cos per l’activitat

-Marxa Nòrdica, caminada d’una hora.

-Rotllana d’estiraments

Les primeres sortides es dedicaran a explicar la tècnica, ès fàcil d’aprendre però requereix una mica de practica per executar-la correctament.

Preu:

10€, inclou els bastons de Marxa Nòrdica.

 

Què és la Marxa Nòrdica? (amplia aqui la informació)

 

Comments are closed.