Els  viatges a mida, son els destins que us ofereixo per anar fora de temporada, a part de la meva programació.

Els podeu contractar en qualsevol època de l’any.  Si sou un grup d’amics, jubilats, families, centre excursionista,associació, empresa… i us interessa alguna de les destinacions que ofereixo, no dubteu en contactar-me.

Característiques:

  • Mínim 6 participants, màxim 12 (per 1 guia)
  • Els viatges els plantejo d’una setmana : primer dia trobada a l’hotel a la tarda, 5 dies de ruta, i últim dia després d’esmorzar viatge de tornada.
  • Allotjament en hotel de 3 * (o similar) amb mitja pensió
  • Rutes senderisme de tot el dia, 6 hores aprox. amb parades incloses i sense cap dificultat tècnica.
  • El transport és amb cotxes particulars dels participants.
  • Tot  es pot adaptar segons les vostres necessitats.
  • Si us interessa anar a alguna de les destinacions que us proposo, envieu-me un email a fitaguies@gmail.com

 

NAVARRA.

Selva d’Irati

La zona de Navarra que abasta Irati es distingeix per la seva impressionant bellesa natural. El bosc d’Irati, un dels boscos de faigs més extensos i millor conservats d’Europa, ofereix paisatges de somni amb els seus arbres frondosos i rius serens. Aquest racó navarrès és ideal per als amants de la natura, que podeu gaudir de rutes variades en un entorn tranquil i pintoresc..

EUSKADI

Parc Natural de Urkiola i Gorbeia

L´espai natural de Gorbeialdea està format per les comarques d´Arratia-Nervión, a Biscaia. Dues zones amb dos elements comuns en ambdós territoris històrics: les serres de GORBEIA i URKIOLA. Declarats Parcs Naturals pel seu alt valor natural i paisatgístic, el Parc Natural de Gorbeia i el Parc Natural d´Urkiola representen una important alternativa per als amants d´un tipus de turisme més natural i humà. Fer els seus cims,endinsar-se en els seus frondosos i profunds barrancs fluvials, gaudir del mosaic de prats i cultius…paisatges exuberants que ens transporten al cor d´un singular món natural.

Parc Natural d’Aizkorri

Aquest Parc Natural és una de les meravelles naturals de Gipuzkoa. La seva fascinant talaia constitueix el cim més elevat de tota la província. Aquest massís està conformat per diferents serres i pren el seu nom d’un dels cims més representatius de la serra més elevada, l’Aizkorri, cim rocós coronat amb l’ermita del Sant Crist. Els prats, les fagedes, els penya-segats i els cims composen una simfonia de singular bellesa. També coneixerem el Biòtop de Deba-Zumaia, i la  ruta del Fysch, que destaca per la seva geomorfologia de gran singularitat i bellesa. I com no, tot acompanyat de bona gastronomía.

Parc Natural d’Haiako Harriak

El Parc Natural de Haiako Harria, situat al extrem oriental d’Euskadi i pròxim a la costa Guipuscoana ens ofereix un divers escenari per a la practica del senderisme. Les rutes ofereixen vistes espectaculars de la natura, amb cims i panoràmiques impressionants. Farem itineraris de mar i muntanya: per una banda, gaudint de la costa on el verd dels prats cau sobre el mar, i per l’altra, gaudirem d’itineraris de muntanya i atravessarem els seus magnífics boscos. Un lloc idoni per explorar i connectar amb la natura mentre es gaudeix de  l’aire lliure.

CANTABRIA. Vall de Liebana, Picos d’Europa

La Vall de Liébana, és la comarca més definida de la comunitat, apareix emmurallada per les crestes del Parc Nacional de “Picos d’Europa”, la serra de Penya  Sagra i la Serralada Cantàbrica. Aquesta ubicació és la responsable de l’aïllament secular que va conferir personalitat pròpia a les seves gents, la seva tradició i gastronomia, així com del microclima que gaudeix i que l’ha dotat de variats ecosistemes…

PIRINEU ARAGONÈS.

Valle de Tena

Excavat al cor del Pirineus, aquesta vall d’origen glacial ocupa la conca superior del riu Gállego, envoltada d’alts cims com, Tendeñera, Anayet i el gran massís del Balaitus. Declarat reserva de la Biosfera juntament amb les veïnes valls d’ Ordesa i “Monte Perdido”. L’erosió glacial ha esculpit un escarpat relleu de circs i profundes valls, un dels majors conjunts de llacs o “ibones” de tot el Pirineu…

Vall de Bielsa i Pineta

Si ets amant de la Natura i en especial dels grans espais protegits, visita imprescindible per coneixer aquestes valls. Des del poble de Bielsa, ben ubicat per realitzar sortides a les dos vessants del Pirineu, la Francesa i l’Aragonesa. 5 itineraris escollits per descobrir les seves Valls i llacs d’alta muntanya…

Vall de Benasque

La Vall de Benasc, envoltada per la major concentració de cims de més de 3.000 metres de tot el pirineu, entre els quals destaquen l’Aneto amb 3.404 metres d’altitud,  Posest 3.375 metres i el Perdiguero 3.221 metres.

La vall compta amb nombrosos rius, llacs i boscos que produeixen una gran varietat de paisatges impossibles d’esgotar i posseeix una gran riquesa geològica amb més de 13 glaceres, 95 llacs i nombroses cascades que, juntament amb múltiples espècies vegetals i animals van donar lloc en 1994 a la creació del Parc Natural Posets – Maladeta amb la finalitat de salvaguardar els seus valors naturals, vegetació, flora i formacions geomorfològiques.

Destinacions a mida per gaudir amb la calma

Si us interessa alguna d’aquestes destinacions , contacteu amb nosaltres per poder planificar la sortida en les dates que us vagi bé, i segons les vostres necessitats.

fitaguies@gmail.com

La natura al teu mail


This will close in 40 seconds