Hem classificat les nostres activitats en diferents categories:

Senderisme i descoberta :

Sortides per llocs d´interès paisatgístic i cultural del territori, a un ritme tranquil i sense presses. Observant i comentant la natura que ens envolta, coneixent el paisatge, els arbres, la vegetació, els rastres dels animalets que es deixen veure…i en definitiva passejant per la natura amb els ulls ben oberts, atents a tot el que succeeix. Activitats que requereixen l’us de cotxes dels particulars per arribar a l’inici de les excursions.

Caps de setmana, ponts i vacances actives:

Són les sortides de més d’un dia. Hi ha llocs que estan lluny per arribar-s’hi en un dia, són tant bonics o hi ha tant per veure que val la pena quedar-s’hi , per això oferim estades de cap de setmana, aprofitem els ponts i fem vacances actives enfocades al senderisme i la natura.

Sortides a la carta:

Tant a nivell personal com per grups, (empreses, associacions, clubs, etc..) sempre podeu contractar els serveis d’un guia professional, perquè us prepari i us acompanyi als indrets on voleu anar.

Potser us fa il·lusió fer un cim, o fer una ruta determinada, o conèixer una zona concreta, i no teniu temps per prepara-ho, o simplement voleu anar amb algú que us ofereixi la seguretat de no tenir-vos que preocupar per l’itinerari.

 

No dubteu en preguntar i contractar els serveis d’un guia! És la nostra feina, i estem oberts a qualsevol proposta.