Hola!
Soc en Quim i aquest és un projecte personal i artesanal que ofereixo des del 2009.
Quim Fita: Tècnic d’esports en muntanya
.Guia de muntanya , membre de:
.AEGM (Asociació Espanyola de Guies de Muntanya) nº associat 487
.UIMLA (Union Of International Mountains Leaders Associations)
.Instructor de Nordic Walking de la INWA (International Nordic Walking  Federation)
La nostra filosofia…
.A FitaGuies tenim com a objectiu guiar-vos per descobrir a peu llocs d’interès natural i cultural del territori . Conèixer, respectar ,gaudir i aprendre  d’una forma lúdica i en contacte amb la natura, acompanyats d’un guia professional.
.Preparem, realitzem i gestionem personalment totes les activitats que oferim. Apassionats per la natura, la muntanya, guiem grup reduïts oferint un  tracte personalitzat per garantir la seguretat , qualitat i convivència en les activitats .
.Les nostres propostes tenen diferents nivells i interessos per tal que pogueu trobar la que més us convingui durant tot l’any : senderisme, excursions o rutes a cims més exigents ,raquetes de neu, formació, estades a la natura i activitats per gaudir en família, sempre en un entorn natural.
.A Fitaguies som conscients de la fragilitat dels llocs que visitem, i volem promoure una actitud de respecte amb l’entorn natural i cultural, intentant minimitzar l’impacte de les nostres activitats en el medi per a assegurar la seva conservació. Creiem en el desenvolupament sostenible, com una filosofia de vida, (dins les limitacions del ritme i model de vida actual), per això ens agrada  fer les coses ben fetes, sense presses i de manera molt personal i acurada.