logo portada

Què cal fer per apuntar-se.

Tl. 677 28 40 27 / info@fitaguies.com    No atenem reserves per WhatsApp

L’horari d’atenció es: de Dimarts a Divendres de 9.00 h. a 14.00 h. i de 16.00h. a 19.00h.

 

Per les excursions d’un dia o demanar informació, omplint el formulari. També pots enviar un correu electrònic a  info@fitaguies.com

Si prefereixes, pots inscriure’t  personalment amb una trucada, al 677 28 40 27.

El pagament es fa a l’inici de l’excursió a excepció de les excursions de més d’un dia, (cap de setmana, ponts, estades…) que cal reservar amb antelació i fer una paga i senyal per tal de garantir la plaça.

És important respectar els terminis de reserva. Pensa que darrera d’una estada, hi ha molta gent a part de nosaltres com organitzadors (allotjaments, restauració, etc) que està treballant per oferir-te el millor.

Quan demaneu informació  per les excursions de més d’un dia, s’envia un document amb tots els detalls de la sortida i del pagament.

Condicions de reserves:

NOTA: Per les excursions d’un dia, si es el primer cop que surts amb nosaltres, heu de fer l’ingrés de l’import de l’excursió abans de divendres de la setmana en curs de l’activitat.

 nº de cte. ES83 0182 8679 7202 0067 1020 de BBVA, concepte, el nom de l’activitat (en cas de no assistir, es perdrà l’import)

En el cas de no ser el primer cop que surts amb nosaltres (i no fer ingrés previ), la no presentació o anul·lació el mateix dia de l’excursió, s’abonarà l’import. En contractar una excursió amb nosaltres, s’accepten aquestes condicions.

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

Privacitat dades